The Studio at Flying Leap is the last piece of the puzzle to be built on the property. This 420-square foot, fully self contained building was designed as a creative and inspirational space for the owner and visiting artist friends.

The most impressive part of The Studio is the fact that it is cantilevered over the edge of a 250-foot cliff, which engineers and architects said could not be done.

There are lake views from every room in The Studio including the floor to ceiling glass walls in the bedroom, the glass wall in the shower, and the sliding doors that open to a large patio, the perfect spot to take in the sunset across the lake.

Other features include:
  • Cantilevered over a 250-foot cliff with supports 45 feet into the ground
  • Custom shower with glass wall to enjoy the lake views
  • Good use of small space

 

Share this Project

Leave a Comment


*